2022 12 11 Domeikavos parapijoje - Caritas akcija „Gerumas mus vienija”

Gruodžio 11 dieną, Trečiąjį advento sekmadienį, kuris vadinamas Džiaugsmo sekmadieniu, Domeikavos Lietuvos kankinių bažnyčioje šv. Mišioms vadovavęs klebonas kun. Gintaras Pūras homilijoje kvietė atkreipti dėmesį į labiausiai pagalbos reikalingus žmones, ragino vieni kitus pakviesti į bendrą maldą bei pasidalino mintimis iš Lietuvos vyskupų Adventinio laiško tikintiesiems.

Nuoroda į Adventinį laišką: https://lvk.lcn.lt/naujienos/,524


Vėliau dvasininkas  padėkojo parapijos giesmininkams gruodžio mėnesį giedantiems Švč. M. Marijos valandas bažnyčioje.


Po pamaldų parapijos karitietės pristatė žmonėms kasmet vykdomos Caritas akcijos „Gerumas mus vienija“ tradicijas ir tikslus bei pakvietė įsigyti  akcijos simbolį – žvakelę. Iki gruodžio 18 dienos, sekmadieniais bažnyčios prieangyje bus renkamos piniginės aukos ir maisto produktai stokojančiųjų paramai. Daugiau informacijos apie pagrindines Kauno II dekanato Caritas veiklas ir pagalbos sritis žmonės sužinojo Kauno arkivyskupijos Caritas lankstinuke - naujienlaiškyje. Informacinį lankstinuką platino parapijos savanoriai.

Džiaugiamės, kad Caritas gerumo akcijoje dalyvauja ir mažieji parapijiečiai. Dėkojame už gerus meilės darbus Domeikavos darželio „Pipiras“ darbuotojams, auklėtiniams ir jų tėveliams.


Trečiąjį advento sekmadienį buvo uždegta Advento vainiko rožinės spalvos Piemenų žvakė. Džiaugsmo sekmadienį kunigas vilki rožinės spalvos arnotą, kuris užsivelkamas tik du kartus per metus – Trečiąjį advento ir Ketvirtąjį gavėnios sekmadienį.


Parapijos informacija

Share by: