2021 12 05 Malda už parapijos geradarius ir „Caritas“ paramos akcija

Gruodžio 5 dieną, antrąjį advento sekmadienį Domeikavos Lietuvos kankinių bažnyčioje meldėmės už parapiją bei mūsų rėmėjus ir geradarius. Šv. Mišias aukojęs parapijos klebonas kun. Gintaras Pūras apžvelgė besibaigiančių metų nuveiktus darbus bei padėkojo visiems  rėmusiems parapijos veiklas malda, pinigine auka ir savanoryste.


Dėkojame Vybornų medelyno vadovams už dovanotas eglutes bažnyčiai papuošti Šventų Kalėdų proga.


Dvasininkas pamoksle kalbėjo apie maldą ir pasninką, kaip veiksmingas priemones susivokti kas esame ir ko reikia, kad taptume Dievo valios vykdytojais. Klebonas kvietė tikinčiuosius galvoti ir svarstyti apie savo veiksmus, kovoti su liūdesiu bei džiaugsmo akimirkomis pasidalinti laime su nusivylusiais. Solidarizuodamiesi su silpnesniaisiais ir darydami tai, kas Viešpačiui malonu, nuoširdžioje tarnystėje patirsime meilės gyvenimą – nuolatinę Jėzaus trauką.


Iki Kalėdų mūsų parapijoje vykdoma „Caritas“ organizacijos akcija „Gerumas mus vienija“. Kviečiame visus geros valios žmones mūsų bažnyčios prieangyje įsigyti CARITO ŽVAKELĘ – šilumos, šviesos ir vilties esantiems varguose simbolį. Baltos, raudonos ar violetinės žvakelės bus dovanojamos už auką, o surinktos lėšos panaudojamos vargstantiems ir susiduriantiems su gyvenimo sunkumais, kuriuos globoja mūsų parapijos „Caritas” savanoriai.


 Apie Lietuvoje vykdomą „Caritas"  akciją „Gerumas mus vienija“ daugiau sužinosite televizijos laidoje paspaudę šią nuorodą:


https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000186047/carito-akcija-gerumas-mus-vienija-zmoniu-kuriems-reikalinga-pagalba-vis-daugiau


Parapijos informacija

Share by: