2021 04 25 Pašaukimų vakarai jaunimui

Ketvirtąjį Velykų sekmadienį, minint Pasaulinę maldos už pašaukimus dieną, Domeikavos parapijos jaunimą virtualiai pasižvalgyti po Vilniaus Šv. Juozapo kunigų seminariją pakvietė klierikas Mantas Šideikis. Susitikimas prasidėjo malda. Vėliau seminarijos auklėtinis mielai pasidalino tikėjimo liudijimu bei su jaunais žmonėmis diskutavo apie Dievą, pašaukimą kunigystei ir šeimai. Pašaukimą atrasti sunku – mus klaidina galimybių gausa, baimė suklysti. Laimingi būsime pažinę Jėzų, pamilę maldą bei atpažinę Dievo meilės planą mūsų gyvenimui, Renginio pabaigoje vyko trumpa diskusija tema “Jaunimas ir pašaukimas”.
Apie Vilniaus Šv. Juozapo kunigų seminariją plačiau skaitykite interneto svetainėje paspaudę nuorodą
https://www.seminarija.lt/index.php?id=20

Balandžio 19-24 dienomis Sutvirtinimui besirengiantys domeikaviškiai aktyviai dalyvavo Kauno arkivyskupijos sielovados bendradarbių organizuotame nuotolinių pokalbių „Pašaukimų vakarai” cikle. Į pokalbių laidas jaunuoliai registravosi iš anksto. Susitimų svečiai buvo garbūs ir įdomūs pašnekovai, tokie kaip arkivyskupas Kęstutis Kėvalas, balerina Aušra Krasauskaitė, kulinarijos virtuozas Gian Luca Demarco, puslapio apologetika.lt įkūrėjas Laurynas Jacevičius, gydytojas rezidentas bei didžėjus Benediktas Jonuška, VšĮ „Kauno hospiso namai“ vadovė Kristina Krasko bei kiti. „Pašaukimų vakaruose” buvo gvildenamos įvairios temos: apie gyvenimo ir pašaukimo dovaną, kaip atrasti savo kelią ir misiją ir kt.

Dėkojam parapijos klebonui kunigui Gintarui Pūrui už įžvalgas parapijos jaunimo sielovadai neįprastomis karantino sąlygomis.

Parapijos informacija

Share by: