2021 02 08 Kviečiame parašyti padėkos laišką „Dėkoju Dievui už…”

Domeikavos Lietuvos kankinių parapijos klebonas kunigas Gintaras Pūras maloniai kviečia prisiminti senus laikus ir savo mintis išsakyti ranka rašytame popieriniame dėkingumo laiške. Dvasininkas viliasi, kad kitaip nei elektroninis laiškas, ranka rašytas popierinis laiškas vis dar išlieka vertybe – yra gražus būdas dalintis šiluma.


Pandemija pakeitė mūsų kasdienybę, įtakojo bendruomeninį ir asmeninį tikėjimo gyvenimą bei parodė mūsų pažeidžiamumą, pagalbos poreikį. Esame stiprūs kada, kiekvienas pagal savo galimybes, darome gera kitų labui. Įvertinkime, branginkime ir saugokime tai, ką širdyje turime gražaus. Nebijokime likti nesuprastais, savo mintis, jausmus išreiškime padėkos žodžiais Viešpačiui, savo artimiesiems, draugams, medikams, dvasininkams, savanoriams bei visiems žmonėms pasidalinusiems savo širdies gerumu.


Popiežius Pranciškus sako, kad „krikščionių atsakas į pandemiją ir į jos sukeltas socioekonomines krizes remiasi meile, visų pirma Dievo meile, kuria jis pirmas mus pamilo” (plg. 1 Jn 4, 19). Viešpaties melskime greitesnės pandemijos pabaigos bei nesibaiminkime ir nenuogąstaukime, nes Viešpats, mūsų Dievas, yra su mumis, kur tik mes eitume! (plg. Joz 1, 9)



Nuoširdžiai prašome iki birželio 19 dienos paruoštą laišką tiesiog pristatyti į Domeikavos bažnyčios pašto dėžutę

arba išsiųsti paštu bažnyčios adresu:


Domeikavos bažnyčia

Kun. Gintarui Pūrui

Bažnyčios g. 1

Domeikava

Kauno r. sav.

LT-54349


Birželio 20 dieną 12.00 valandą Jūsų intencijomis bus aukojamos padėkos šv. Mišios Domeikavos bažnyčioje. 



Būsim dėkingi, jei apie padėkos laiško akciją „Dėkoju Dievui už..." paskelbsite savo parapijoje bei patalpinsite plakatą parapijos skelbimų lentoje.

Pridedame paruoštą spausdinimui plakatą (popieriaus lapo dydis A3) .


Parapijos informacija



Plakastas spausdinimui
Share by: