2020 12 13 Vaikų kalėdinių atvirukų parodėlė bažnyčioje

Gruodžio 13 dieną, trečiąjį Advento sekmadienį Lapių Šv. Jono Krikštytojo bažnyčioje surengta vaikų kalėdinių atvirukų-sveikinimų parodėlė. Gruodžio pradžioje klebonas kunigas Gintaras Pūras pakvietė mažuosius parapijiečius prisijungti prie Carito vykdomos gerumo akcijos ir pagaminti darbelius Šventų Kalėdų proga.

III Advento sekmadienį vadiname džiūgavimo sekmadieniu. Uždegta advento vainiko rožinė Piemenų žvakė tikintiesiems primena apie artėjantį Šventų Kalėdų džiaugsmą.

Esant karantinui pradinių klasių mokiniai ir jaunesni vaikai lankė Lapių pagrindinę mokyklą bei mokėsi eilėraščių, dainelių ir giesmelių. Dainuoti, deklamuoti, piešti, lankstyti ir karpyti karpyti iš spalvoto popieriaus mokė mokytojos Snieguolė Čiubelienė, Ramunė Pašiūnienė, Adrija Džiugienė ir Edita Kloniūnienė. Dėkojame mokytojoms už pastangas perteikti auklėtiniams tikrąją Kalėdų šventės prasmę.

Kviečiame parapijos jaunas šeimas su vaikučiais namuose pagaminti kalėdinį atviruką ir dalyvauti parodėlėje bažnyčioje. Didelis ačiū priėmusiems kvietimą.


Parapijos informacija



Share by: