2023 03 04 „Pažink save“ - programa jaunimui

Kovo 4 d., šeštadienį minėjome Šv. Kazimiero – Lietuvos ir jaunimo globėjo iškilmę. Po pamaldų Domeikavos bažnyčioje, parapijos namuose vyko sutvirtinamųjų susitikimas su Kauno arkivyskupijos šeimos centro savanoriais. Jaunimo lytiškumo ugdymo ir rengimo šeimai programos „Pažink save“ koordinatorius Martynas kartu su pagalbininkais vedė užsiėmimus būriui jaunimo. Buvo kalbama apie savivertę, vertybes, santykius šeimoje, lyčių skirtumus, meilės formas bei gyvybės puoselėjimo kultūrą. Programą sudaro ne vien tik teorinės paskaitos, bet ir aktyvūs metodai, žaidimai, kurių pagalba dalyviai lengviau supranta ir įsisavina programos žinią. Diskusijų metu, dalyviai kėlė klausimus, į kuriuos atsakymų ieškojo kartu. Mažose grupelėse dalyviai galėjo išsakyti savo nuomonę ir atviriau pasidalyti savo patirtimi.


Programoje „Pažink save” dalyvavo sutvirtinamieji iš Domeikavos ir Lapių parapijų.


Parapijų klebonas kun. Gintaras Pūras nuoširdžiai dėkoja Šeimos centro savanorių komandai už jaunimui dovanotą prasmingą laiką.


Kovo 5 d., sekmadienį minėjome Maldos už lietuvius pasaulyje dieną bei meldėmės už parapijos ir bažnyčios geradarius bei rėmėjus.


Parapijos informacija


Share by: