2023 02-05 Šv. Agotos dieną bažnyčioje vyko Tėvų susirinkimas

Vasario 5 d., sekmadienį minėjome Šv. Agotą. Pamaldose melsimės už bažnyčios ir parapijos geradarius ir rėmėjus. Vėliau šv. Mišių liturgijai vadovavęs parapijos klebonas kun. Gintaras Pūras palaimino vandenį ir duoną, kaip priemones nuo gaisrų ir kitų nelaimių. Po šv. Mišių žmonės buvo kviečiami parsinešti į savo namus sakramentalijas – gabalėlį šv. Agotos duonos ir vandens.


Po pamaldų bažnyčioje vyko Pirmajai Šventajai Komunijai besirengiančių vaikų ir jų tėvelių susirinkimas. Parapijos klebonas kun. Gintaras Pūras atsakė į tėveliams rūpimus klausimus. Nutarta, kad Lapių bažnyčioje Pirmosios Šv. Komunijos šventė vyks birželio 3 dieną, šeštadienį 12.00 valandą.


Vasario 2 d., ketvirtadienį šventėme Grabnyčias – Kristaus paaukojimo šventę. Lapių bažnyčioje 10.00 valandą šv. Mišias aukojo bei Grabnyčių procesijai bažnyčioje vadovavo parapijos klebonas kun. Gintaras Pūras. Vėliau dvasininkas palaimino žmonių atsineštas žvakes. Prieš šv. Mišias žvakių buvo galima įsigyti Lapių bažnyčios zakristijoje.


Parapijos informacija

Share by: