2022 07 17 Šlovinimo ir liudijimų popietė su Jules Riding

Liepos 17 dieną po pamaldų Domeikavos Lietuvos kankinių bažnyčioje vyko Jules Riding iš Naujosios Zelandijos šlovinimo ir liudijimų popietė. Klebonas kun. Gintaras Pūras trumpai pristatė gerbiamą svečią parapijiečiams. J. Riding savo šalyje gerai žinomas krikščioniškos muzikos autorius. Muzikantą kūrybai įkvepia Psalmynas. Svečias sakė, kad psalmės moko melstis bei žmonėms perduoda žinią apie Dievą, kuris kviečia keliauti į šviesą esančius sielvartuose. Išgyvenęs sunkią depresiją, Jules ragino nelikti sunkumuose vieniems – neužsidaryti susikurtame pasaulėlyje. Svečias liudijo apie Dievo gailestingumą ir žmonių gerumą.

J. Riding dirbo pedagogu pradinėje mokykloje. Šiandien jis yra garbingo amžiaus senjoras keliaujantis po Europą bei liudijantis tikėjimo jėgą krikščionių bendruomenėse. Šiuo metu J. Riding kūryba verčiama į lietuvių kalbą - ruošiama šlovinimo giesmių vaikams kompaktinė plokštelė.

Dėkojame svečiui iš tolimosios Naujosios Zelandijos už apsilankymą Domeikavos Lietuvos kankinių bažnyčioje bei linkime sėkmės visuose reikaluose.

Ačiū parapijietei Aurelijai už vertėjavimą iš anglų kalbos renginyje.

Susipažinti su Jules Riding kūryba galite interneto svetainėje adresu:
Music - Jules Riding 

Parapijos informacija

Share by: