2021 10 17 Marijos radijo savanoriai mūsų bažnyčioje

Spalio 17 dieną, sekmadienį Domeikavos Lietuvos kankinių bažnyčioje lankėsi Marijos radijo savanoriai. Sužinojome, apie katalikiško radijo Lietuvoje veiklą bei galėjome asmenine auka prisidėti prie mėgstamos radijo stoties išlaikymo.


Marijos radijas neparduoda reklamos - gyvuoja tik klausytojų ir kitų privačių rėmėjų aukomis. Šiuo požiūriu Marijos radijas yra išskirtinis. Transliuojamos laidos Dievo ieškančius žmones supažindina su krikščioniškomis vertybėmis, paveldu, sakraline muzika ir kt. Klausytojai tiesioginiame eteryje gali užduoti jiems rūpimus klausimus įvairiomis Bažnyčios gyvenimo temomis bei klausyti šv. Mišių transliacijų, dalyvauti adoracijose bei melstis Rožinio malda.


Domeikavos bažnyčioje žmonės gali gauti informacinį lankstinuką apie Marijos radijo laidų tinklelį bei susipažinti su reikalavimais norintiems tapti savanoriu radijuje. Mūsų bažnyčioje prie Gailestingojo Jėzaus paveikslo įrengta speciali aukų dėžutė Marijos radijo veiklai paremti.

Parapijos klebonas kun. Gintaras Pūras kviečia tikinčiuosius pagal savo išgales kas mėnesį skirti auką Marijos radijo išlaikymui. Prisidėdami, kad ir kuklia auka, padedame nešti Gerąją Naujieną visiems žmonėms - tikintiems ir netikintiems.


Dėkojame Marijos radijo savanoriams už nuoširdų bendravimą ir apsilankymą mūsų maldos namuose bei meldžiame Švč. Mergelės Marijos globos misionieriškoje tarnystėje.

Daugiau apie Marijos radiją galite sužinoti čia: http://www.marijosradijas.lt/


Parapijos informacija

Share by: