2020 02 27 Dalyvavome susitikime iš ciklo “Kunigai kavinėse” ir maldos vakare seminarijos bažnyčioje

Vasario 27 d. vakare Kauno senamiesčio jaukioje kavinėje „Galeria Urbana“ vyko pirmasis susitikimas iš  ciklo „Kunigai kavinėse.“ Nestokojantis humoro jausmo Kauno arkivyskupas Kęstutis Kėvalas įdomiai atsakė į klausimus tema „Ar Bažnyčia yra (ne)turtinga?“ bei pasidalino vertingomis įžvalgomis apie pastoracinio darbo organizavimą parapijose. Gerbiamam dvasininkui talkino krikščioniško žurnalo „Artuma“ vyr. redaktorius diakonas Darius Chmieliauskas.

Daugiau skaitykite apie susitikimą su vysk. Kęstučiu Kėvalu čia: Nuoroda

Vėliau Švenčiausiosios Trejybės (seminarijos) bažnyčioje prisijungėme prie maldos už Kauno miestą ir Lietuvą. Šlovinimo giesmes giedojo Kaune įsikūrę tėvai redemptoristai  iš Slovakijos ir Kauno kunigų seminarijos auklėtiniai. Vyko Švenčiausiojo Sakramento adoracija, buvo klausoma išpažinčių.

Kauno arkivyskupijos kurijos, tėvų redemptoristų ir Kauno kunigų seminarijos organizuojamo šlovinimo vakarų ciklo „Jei tiki, kad Dievas gali“ artimiausias susitikimas vyks kovo 26 d. 19 val. Švč. Trejybės (seminarijos) bažnyčioje (adresas Rotušės a. 22).

Parapijos informacija
Share by: